Dimarts, juny 18, 2024

Ana Rosa torna a deixar anar el ‘m’agrada la fruita’ de Ayuso a ‘TardeAR’


Al novembre de 2023, la presidenta madrilenya Isabel Díaz Ayuso va insultar “fill de puta” al president del Govern Pedro Sánchez des de la tribuna del Congrés dels Diputats. La polèmica va ser tan gran que inicialment van inventar l’excusa que havia dit “m’agrada la fruita”, però al veure que els seus seguidors més acèrrims recolzaven l’insult al president del Govern al Parlament, el PP ho va justificar i ella mateixa es va reafirmar. Des de llavors, el Partit Popular i els adeptes més fidels d’Ayuso han utilitzat com a lema el “m’agrada la fruita”, i la pròpia líder popular ho ha repetit.

Ana Rosa Quintana també ho ha repetit. Aquest dilluns 27 de maig, aprofitant una secció de TardeAR, el seu programa a Telecinco, la presentadora ha tornat a mostrar la seva adhesió a aquest lema. Ja ho va fer fa un parell de mesos, a mitjans de març, gràcies a una circumstància similar. “Cal menjar molta fruita perquè… m’agrada la fruita”, va dir llavors, fent l’entonació necessària perquè es comprengués la referència.

Aquest dilluns, en iniciar una secció d’alimentació sobre la importància de la fruita amb la calor, va tornar a aprofitar les circumstàncies per repetir el mateix quan s’apropava a l’altre set del seu plató. Es va aixecar i va començar dient: “Voleu saber?… Anem a saber. Això a mi m’interessa moltíssim, sobretot a l’estiu”, i va aturar la seva marxa i el seu discurs per mirar cap endavant i dir: “Perquè a mi m’agrada la fruita“, la qual cosa va generar rialles dels seus col·laboradors igual que la primera vegada al març. “Si no ho diu mor!”, va exclamar Susana Díaz. “Oy oy oy…”, va dir Sardà.

Ana Rosa, mentre reprenia la seva acció i es dirigia a l’altra taula, va respondre: “No, però és veritat, perquè jo vaig a la fruiteria, i com s’escull, Bombín?”, cedint la paraula a l’expert Alberto Fernández-Bombín, que tenia diverses peces diferents davant seu, per saber quines fruites són de bona qualitat per comprar-les.

Cal recordar que, tot i que inicialment TardeAR va intentar introduir la política igual que ho feia al matins amb El programa de AR, va acabar desestimant-ho. Xelo Montesinos, directora del programa i CEO de la productora Unicorn Content, va explicar: “Ho hem intentat i no té força”. Malgrat això, la presentadora segueix tirant de l’actualitat quan pot criticar Pedro Sánchez, com fa menys d’un mes quan el president del Govern va anunciar que seguiria en el càrrec i ella el va qualificar com “victimisme al quadrat” i va opinar que “més que regeneració sona a enajenació”. I també tira d’ironia per sumar-se als lemes d’Ayuso i el PP amb “m’agrada la fruita”.Llegir la notícia de referència

Arnau Batet

Arnau Batet

Em dic Arnau Batet i sóc politòleg. Des de petit, he estat interessat en el món de la política i la seva influència en la societat. Això em va portar a estudiar Ciències Polítiques a la universitat i a especialitzar-me en diferents àrees com la política internacional, la política comparada i la teoria política. Durant els meus estudis, vaig col·laborar en diverses organitzacions polítiques i socials, treballant en campanyes electorals i projectes de recerca. Això em va permetre adquirir una visió més àmplia de la política i la seva relació amb la societat. Actualment, continuo treballant en el camp de la política, buscant sempre noves oportunitats per desenvolupar la meva carrera i aportar el meu coneixement a la societat. Estic especialment interessat en la relació entre la política i la tecnologia, i en com aquesta pot ser utilitzada per millorar la participació ciutadana i la transparència en els processos democràtics. Com a politòleg, considero que és important estar al dia sobre els últims esdeveniments i tendències polítiques per poder aportar una visió crítica i constructiva sobre la realitat social. Estic compromès a aportar el meu granet de sorra per millorar la societat i construir un futur més just i equitatiu per a tothom.

Next Post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Descobreix els articles més llegits de Notícies Reus

Reus
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-