Dimarts, juny 18, 2024

La sorprenent novetat de WhatsApp per protegir la teva privacitat


WhatsApp permet ocultar els missatges no llegits

El canvi apareixerà a la nova versió i és ideal per aquelles persones que els molesta veure l’acumulació de notificacions.

WhatsApp permet ocultar els missatges no llegits.
Depositphotos

WhatsApp és l’aplicació de missatgeria més popular del país. Tots els argentins l’utilitzen per comunicar-se diàriament, ja sigui entre família i amics o per qüestions laborals. L’empresa està fent un redisseny de l’app, canviant els colors i algunes de les seves funcions.

Una de les novetats està dedicada a les persones que els molesta veure els missatges no llegits a l’inici juntament amb el número indicador. Aquesta novetat té com a objectiu millorar l’experiència de l’usuari en oferir més control sobre aquestes notificacions. Amb aquesta funció, els usuaris podran personalitzar les seves configuracions i optar per desactivar les notificacions de reaccions, preferint revisar manualment les reaccions a la pantalla d’estat.

Whatsapp aplicació.jpg

WhatsApp: com ocultar els missatges no llegits

En la versió beta 2.24.11.13, disponible a Google Play Store, s’ha detectat una nova opció per eliminar automàticament el recompte de missatges no llegits cada vegada que s’obre l’aplicació. Aquesta opció permetrà restablir les notificacions de missatges no llegits de manera automàtica en accedir a l’aplicació, facilitant així la gestió de missatges nous i reduint el desordre causat per l’acumulació de missatges sense llegir.

Segons el mateix mitjà, aquesta funcionalitat permetrà als usuaris gestionar els seus missatges de forma més efectiva, centrant-se en les comunicacions noves i importants sense la pressió d’una acumulació de missatges no llegits.Llegir la notícia de referència

Nil Sànchez

Nil Sànchez

Em dic Nil Sánchez i sóc un apassionat del cinema. Vaig néixer l'any 1995 i des de petit he estat fascinat pel món del cinema. Passava moltes hores davant de la pantalla descobrint les obres mestres del setè art i desenvolupant la meva pròpia visió com a cinèfil. Després de finalitzar els meus estudis, vaig decidir seguir la meva passió pel cinema i em vaig formar en el camp de la direcció i la producció audiovisual. Durant aquesta etapa, vaig col·laborar en diversos projectes cinematogràfics i vaig adquirir experiència en diferents àrees del sector. Amb el temps, vaig desenvolupar una visió pròpia i original del cinema, que vaig plasmar en les meves pròpies obres. Les meves pel·lícules, curts i documentals han estat seleccionats en diversos festivals i han rebut nombrosos reconeixements per part del públic i la crítica. Actualment, continuo treballant en nous projectes cinematogràfics, buscant sempre innovar i sorprendre el meu públic. La meva passió pel cinema continua sent el motor que impulsa la meva carrera i la meva vida, i espero seguir veient les meves obres en els grans festivals i pantalles de tot el món.

Next Post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Descobreix els articles més llegits de Notícies Reus

Reus
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-