Dimecres, maig 22, 2024

Notícies REUS

Arnau
Judith
Nil

Arnau Batet Politòleg de la UAB
Judith Fabra Economista de la URV

Notícies Reus, la teva font d’informació local.

Nil Sànchez Cinèfil

Arnau Batet és un politòleg especialitzat en diferents àrees com la política internacional, la política comparada i la teoria política. Des de petit ha estat interessat en el món de la política i la seva influència en la societat. Durant els seus estudis, ha col·laborat en diverses organitzacions polítiques i socials, treballant en campanyes electorals i projectes de recerca. Actualment, continua treballant en el camp de la política i està especialment interessat en la relació entre la política i la tecnologia per millorar la participació ciutadana i la transparència en els processos democràtics. Com a politòleg, està compromès a aportar el seu coneixement per millorar la societat i construir un futur més just i equitatiu per a tothom.

Judith Fabra és una economista especialitzada en macroeconomia, microeconomia i finances. Des de sempre ha estat interessada en l’economia i en la manera com afecta les persones i les empreses. Durant els seus estudis, ha treballat en diferents empreses i organitzacions relacionades amb l’economia, adquirint una visió més àmplia sobre el funcionament dels mercats. Actualment, continua treballant en el camp de l’economia, interessada en la manera com la tecnologia està afectant els mercats i com les empreses poden adaptar-se a aquesta nova realitat. Com a economista, té una visió crítica i reflexiva sobre l’economia i els seus efectes en la societat, i està compromesa a promoure una economia més justa i sostenible.

Nil Sánchez és un apassionat del cinema nascut el 1995. Des de petit ha estat fascinat pel món del cinema i ha passat moltes hores davant de la pantalla descobrint les obres mestres del setè art i desenvolupant la seva pròpia visió com a cinèfil. Després de finalitzar els seus estudis, va decidir seguir la seva passió pel cinema i es va formar en el camp de la direcció i la producció audiovisual. Ha col·laborat en diversos projectes cinematogràfics i ha adquirit experiència en diferents àrees del sector. Nil ha desenvolupat una visió pròpia i original del cinema, que ha plasmat en les seves pròpies obres. Les seves pel·lícules, curts i documentals han estat seleccionats en diversos festivals i han rebut nombrosos reconeixements per part del públic i la crítica. Actualment, Nil continua treballant en nous projectes cinematogràfics, buscant sempre innovar i sorprendre el seu públic.