Dimecres, maig 22, 2024

Robles celebra la continuïtat de Sánchez i encoratja a seguir treballant


La ministra de Defensa, Margarita Robles, expressa la seva “satisfacció personal” per **la continuïtat de Pedro Sánchez com a president del Govern** perquè “fa molts anys” que comparteix el projecte amb ell i “és una persona entregada, que treballa per aquest país”, per la qual cosa ha dit que per a ella i “per molts milions de persones a Espanya és una gran notícia”, alhora que ha encoratjat a “seguir treballant” en aquesta legislatura.

Acompanyada pel delegat del Govern d’Espanya a Andalusia, Pedro Fernández, en una visita a les obres on s’ubicarà la futura Base Logística de l’Exèrcit de Terra a Còrdova, la ministra ha assenyalat que Sánchez “ha demostrat avui que cal fer política amb principis, amb honestitat, que no val tot”. “Els que estem en la vida pública sabem que estem pendents cada dia de la maledicència, moltes vegades de la calúmnia, i aquesta no és una forma de fer política”, ha mantingut.

En aquest sentit, Robles ha afirmat que Sánchez “ha demostrat una vegada més el seu compromís amb Espanya, amb els espanyols i amb una forma de fer política, que és voluntat de servei, entrega i, sobretot, decència democràtica”, que considera que “cal molta”, alhora que ha indicat que “naturalment que es pot criticar”, però creu que “amb el president del Govern i amb la seva dona s’han sobrepassat uns límits que en democràcia no són acceptables”. “Acceptem les crítiques, però no tenim per què acceptar l’insult, ni la calúmnia, ni la maledicència”, ha remarcat.

Amb informació d’Europa PressLlegir la notícia de referència

Judith Fabra

Judith Fabra

Em dic Judith Fabra i sóc economista. Des de sempre he estat interessada en l'estudi dels mercats i la manera com l'economia afecta les persones i les empreses. Això em va portar a estudiar Economia a la universitat i a especialitzar-me en diferents àrees com la macroeconomia, la microeconomia i les finances. Durant els meus estudis, vaig treballar en diverses empreses i organitzacions relacionades amb l'economia, adquirint una visió més àmplia sobre el funcionament dels mercats i la manera com les decisions econòmiques afecten el món que ens envolta. Actualment, continuo treballant en el camp de l'economia, buscant sempre noves oportunitats per aplicar el meu coneixement i aportar solucions als problemes econòmics del nostre temps. Estic especialment interessada en la manera com la tecnologia està afectant els mercats i com les empreses poden adaptar-se a aquesta nova realitat. Com a economista, crec que és important tenir una visió crítica i reflexiva sobre l'economia i els seus efectes en la societat. Estic compromesa a promoure una economia més justa i sostenible, i aportar el meu coneixement per ajudar a construir un futur més pròsper per a tothom.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Descobreix els articles més llegits de Notícies Reus

Reus
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-